Over ons

Over ons

Locatie

Bijsterhuizen 3034, 6604 LR, Wijchen

Openingtijden

9:00 AM - 17:00 PM Maandag - Vrijdag

Share met je vrienden:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over ons

Betrouwbaar, Snel en Voordelig

Het was al snel duidelijk dat er ‘ondernemersbloed’ door de aderen van oprichter en eigenaar Artak Balayan stroomde. Wat in 2008 begon als eenmanszaak met 1 auto, is nu, 15 jaar later, uitgegroeid tot een succesvol transportbedrijf met vele loyale werknemers en tientallen wagens die klaarstaan om uw pakket zo snel mogelijk van A naar B te brengen.

BSV heeft bewezen een expert en begrip in de Transport wereld te zijn. We weten precies wat er van ons wordt verwacht. In de afgelopen 15 jaar hebben we door onze expertise op gebied van Transport en Express een vaste klantenkring aan ons weten te binden. Namen als DHL, TNT en PostNL zijn een paar van de vaste partners waar we al jarenlang mee samenwerken.

Dit heeft alles te maken met de professionele aanpak en can do-mentaliteit waarover we beschikken. We gaan uit van de mogelijkheden die er zijn om uw vervoersprobleem zo snel mogelijk op te lossen. Voor zowel grootvervoer als pakketbezorging bent u bij BSV aan het juiste adres.

"In februari 2023 hebben we een start gemaakt met de overgang naar volledig elektrische wagens"

U ziet niet snel nieuwe gezichten in het team van BSV voorbij komen. We werken met een vast team van loyale medewerkers die gemiddeld zo’n 12 tot 13 jaar in dienst zijn. Gezien de branche en tijd waarin we ons bevinden is dit een unicum.

BSV biedt het personeel dan ook goede voorwaarden en een prettige werksfeer waardoor ze met plezier voor ons blijven werken. En daar plukt u de vruchten van. Waardering en respect zijn de belangrijkste waarden in de aansturing van het team. We investeren in groene energie en laten op alle mogelijke manieren zien dat we proberen bij te dragen aan een schonere wereld. In mei 2022 zijn we verhuisd naar een volledig CO2 neutraal pand. 

Door de inzet van zonnepanelen en een warmtepomp maken we gebruik van onze eigen opgewekte energie. En daar blijft het niet bij. Onze wagens voldoen aan de hoogste euronorm. 

Dit betekent minder stikstofuitstoot en daardoor een verbetering van de luchtkwaliteit.

In februari 2023 hebben we een start gemaakt met de overgang naar volledig elektrische wagens. Onze eigen opgewekte energie laat de wielen van deze auto’s en bussen draaien. Kiest u voor BSV dan neem u niet alleen een professionele partner in de arm maar draagt u indirect ook bij aan een schonere wereld.

We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

U staat bij ons op nummer 1. Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent én blijft!